Din nou la viata

on marți, 16 noiembrie 2010
Iata cum ,dupa o perioada in care s-a odihnit si el fara voie, incepand de astazi s-a renascut si promite sa aduca uniristilor cat mai multe informatii utile, fie despre sistemul de invatamant, fie despre activitatiile consiliului, fie despre modul in care se desfasoara sedintele noastre si deciziile pe care le luam.
Ca sa demonstrez ca acest blog o sa va tina la curent cu "tot ce misca" prin liceul nostru, o sa prezint in cateva cuvinte modul in care s-a stabilit biroul permanent al C.S.E. de anul acesta. Probabil pentru a ne educa intr-un spirit cat mai democrat, s-au organizat alegeri libere pentru sefia consiliului, post pentru care si-a putut depune candidatura orice sef de clasa. Cat despre modul de votare, fiecare elev al colegiului a avut drept de veto, iar votul a fost secret.
Primul tur de votare a fost anulat, cel mai probabil datorita modelelor non-valorice care ne urmaresc pretutindeni si pe care tindem sa le urmam, dar lasand realismul de o parte si gandind pozitiv, sa spunem ca a fost doar o eroare in sistemul de votare.
Pentru ca "ce nu ne doboara ne intareste", s-au reorganizat alegerile, in data de 29.10.2010, i-ar numaratoarea voturilor a avut loc in aceeasi zi, si a avut ca rezultat:
  • Filip-George Pircan
  • Florin Leuca
  • Andreea Cozma
  • Daniel Pandelea
Astfel, dupa ce candidatul Florin Leuca si-a dat demisia din functia de vice-presedinte, functie dobandita in urma alegerilor, vice-presedinti au devenit urmatorii elevi:
  • Andreea Cozma
  • Daniel Pandelea
Trecand peste toate cele intamplate si cu gandul la un viitor mai bun, tin sa va multumesc tuturor pentru increderea si voturile acordate, asigurandu-va ca o sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru a organiza un consiliu cat mai omogen, impreuna cu care sa realizam cat mai multe proiecte scolare si extra-scolare, care speram sa va bucure si sa va faca viata de elev cat mai fericita si implinita.


Cu respect,
Filip-George Pircan - Presedinte C.S.E.-C.N."Unirea"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu